Kalvragu med tagliatelle

Middagstips från mig till dig. Klicka på första bilden och följ instruktionerna för att upptäcka vilken skatt som väntar vid receptets slut. Häng med!

Recept från ICA Kuriren, kock Lotta ”bossen” Lundgren. Såklart. Vem annars? Köttråvara från Åbrånets Limousin i min hemby Hörnsjö. Extra virgin olivolja från min mamma och systers olivträd på Villa Ottilia. Om ni inte bor i närheten av Hörnsjö eller Italien så går det absolut inte lika bra med olivolja i plastflaska från Coop eller industriproducerad kalvfärs i plastförpackning. Det blir helt enkelt inte lika gott… Men ni kan ju försöka så gott det går.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s